Ürünler için yaptığım yorum puanlarım neden yüklenmedi?

Korendy ürün yorum emaillerine cevap vererek, yoruma resim ya da video ekleyerek puan kazanabilirsiniz. Ayrıca ürünü hiç kullanmayanlara ya da cilt sorunları gibi endişeleri olanlara fayda sağlayabilirsiniz. 

SADECE ONAYLANAN YORUMLARA PUAN YÜKLENİR

Yorumlar admin tarafından incelenir ve aşağıdaki kriterleri sağlarsa onaylanır ve yayınlanır.

YORUM ONAY ŞARTI
Genelde kısa yorumlar sahte yorum algısı oluşturur. Bundan kaçınmak için yorumunuzun aşağıdaki sorulara cevap vermesi beklenir: Ne kadar süre kullandın? Ne ile birlikte kullandın? Nasıl bir etki gördün? Tekrar alır mısın? 

FOTOĞRAF ONAY ŞARTI
Fotoğraf size ait olmalı ve sizin tarafınızdan çekilmiş olmalıdır. Siteden ya da internetten alınıp eklenen fotoğraflar onaylanmaz!

VİDEO ONAY ŞARTI
Video size ait olmalı ve sizin tarafınızdan çekilmiş olmalıdır. Video'da ayrıca ürün hakkında sesli olarak fikir belirtmeniz gerekir.

Yorumları düzenleyebilir miyim? 
Maalesef, yorum yazıp gönderdikten sonra artık düzenleme yapamazsınız. 

Kaç tane fotoğraf ekleyebilirim?
Her ürün için istediğiniz kadar fotoğraf ekleyebilirsiniz, fakat her ürün için sadece 1 fotoğraf puanı kazanabilirsiniz. 

Kaç tane video ekleyebilirim?
Her siparişte sadece 1 ürün videosu ekleyebilirsiniz. Hangi ürüne video ekleyeceğinizi sistem ön plana çıkarır ve size sunar. Bunun haricinde siparişinizdeki diğer ürünler için video ekleyemezsiniz. 

Bu sayfa size yardımcı oldu mu? Geri bildirimin için teşekkürler Geri bildiriminizi gönderirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

Hala yardıma ihtiyacın mı var? Bize Yaz Bize Yaz