Sipariş ödemesi nasıl yapılır?

Kredi / Banka Kartı ile nasıl ödeme yapılır?

Korendy siparişlerinizde Kredi Kartı, Banka Kartı ya da İninal Kart kullanabilirsiniz. Bunun için siparişleri sepete ekleyip, ödeme ekranında İyzico ile ödeme seçeneğini seçebilirsiniz. 

İninal kart nedir?

İninal kart banka hesabı açmadan sahip olabileceğiniz Master/Visa alışveriş kartıdır. PTT'den temin edip, içine para yükleyerek normal banka kartı gibi internet alışverişinizde kullanabilirsiniz. 

İyzico nedir?

İyzico Türkiye'de yaygın ve güvenli ödeme altyapısı sağlayan kart ödeme şirketidir. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na kayıtlı olan bu şirket sizler için ayrıca 3D güvenlikli ödeme imkanı da sağlar.

Banka Transferi ile ödeme yapabilir miyim?

Evet artık 1500TL ve üzeri siparişlerinizde Banka Transferi ile ödeme yapabilirsiniz. Sipariş ödeme tutarınız 1500TL üzerini geçerse, sistem otomatik olarak Banka Transferi ile ödeme seçeneğini gösterecektir. Banka transfer bilgileri sipariş onay ekranında yazacaktır.

Kapıda ödeme yapabilir miyim?

Ne yazık ki kapıda ödeme seçeneğimiz bulunmamaktadır. Daha önce bu hizmeti sunuyorduk, ancak ödenmeyen veya karışıklığa neden olan birçok siparişle karşılaştık. Bu nedenle, kapıda ödemeyi kalıcı olarak durdurma kararı aldık ve yeniden açmayı düşünmüyoruz.

Bu sayfa size yardımcı oldu mu? Geri bildirimin için teşekkürler Geri bildiriminizi gönderirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

Hala yardıma ihtiyacın mı var? Bize Yaz Bize Yaz