Kore ürünlerindeki üretim ve son kullanım tarihi karmaşası

Yeni bir ürün elinize ulaştığında, son kullanma tarihine bakınca bazen panik duygusu yaşayabiliyoruz.

Neden "2018" ya da "2019" yazıyor ki? Şu an 2020 yılındayız! Bunun süresi mi dolmuş? Süresi dolduğu halde, neden hala satıyorlar?

Hiç merak etmeyin, çünkü Korendy olarak en önem verdiğimiz konulardan birisi, son kullanma tarihi bilgisidir. Müşterilerimize asla son kullanma tarihi geçmiş bir ürün satmayız.

Satın aldığınız üründeki tarih bilgisi, son kullanma tarihi değil, üretim tarihi olabilir. Şaşırtıcı bir şekilde, Kore kozmetik cilt bakım ürünleri genelde üretim tarihi bilgisine sahiptir. Korendy olarak satışını gerçekleştirdiğimiz; Atopalm, Real Barrier, Shangpree gibi markaların çoğu ürününde son kullanma tarihi bilgisi yerine, üretim tarihi bilgisi yer almaktadır. Bu ürünlerin, ilgili ürün sayfasında da bu bilgi yer almaktadır. Ayrıca satın almış olduğunuz ürününüzün, altında veya kutusunda bulunan tarihin yanında Korece aşağıdaki kelimelerden biri yazacaktır. Bu kelimelerden ürünün, üretim tarihi mi yoksa son kullanma tarihi bilgisine mi sahip olduğunu siz de teyit edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Bu sayfa size yardımcı oldu mu? Geri bildirimin için teşekkürler Geri bildiriminizi gönderirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

Hala yardıma ihtiyacın mı var? Bize Yaz Bize Yaz